שניצלוני קבנוס

מאת: קובי אדרי זמן הכנה: 15 דק' רמת מיומנות: קל

3 חבילות מיני קבנוס של טירת צבי

כוס קמח

2 ביצים

כף חרדל דיגון חלק

כף רוטב סריאצ׳ה

כפית מלח

חצי כפית פלפל שחור

חבילת פירורי לחם זהב

כוס שומשום

שמן לטיגון

בקערה טורפים את הביצים החרדל המלח והפלפל

בקערה נוספת שמים קמח

בקערה נוספת שמים את הפירורים והשומשום

טובלים את הקבנוסים בקמח ומנערים בזהירות

מעבירים לתערובת הביצים

מעבירים לפירורי לחם ומצפים בזהירות

מטגנים בשמן עמוק עד הזהבה

מוציאים לרשת טפטוף או נייר סופג

מגישים חם עם רטבים

בתאבון!