ראפ טורטיה במחבת

סוג מתכון: בשרי זמן הכנה: עד 20 דק׳ רמת מיומנות: קל

טרנד הטורטיה כאן כדי להישאר! קבלו מתכון קל, מהיר וטעים במיוחד לראפ טורטיה עם פסטרמה, רוטב פיצה, ירקות ונאצ'וס!

המרכיבים ל 2 מנות:

2 טורטיות גדולות
5 פרוסות פסטרמה "טירת צבי" חצויות לחצאים
1/2 כוס רוטב פיצה
1/2 כוס נאצ'וס
1 בצל סגול קצוץ דק
1 פלפל ירוק מתוק חתוך לקוביות קטנות
3 פטריות שמפיניון קצוצות
2 כפות מיונז
לטיגון: 3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

מורחים על מחצית טורטייה מיונז ועל החצי השני רוטב פיצה.
מניחים על מחצית טורטייה בצל סגול ומעל 3 חצאי פסטרמה.
מניחים פטריות, פלפל ושברי נאצ'וס ומקפלים.
מחממים מחבת עם שמן זית ומניחים את הטורטייה המקופלת.
צולים כ-3 דקות מכל צד.

בתאבון!