
קריספי נקניקיות
חבילת נקניקיות טירת צבי
לבלילה היבשה:
1 כוס קמח,
מעט פלפל שחור גרוס,
1 כפית מלח
1 כפית תבלין שווארמה
1 כפית גריל עוף
לבלילה הרטובה:
1 כוס קמח,
1 ביצה
1 כפית מלח
כפית פלפל שחור טחון
1 כפית אבקת שום
0.5 כפית בהרט
שלושת רבעי כוס מים
1 בקבוק שמן לטיגון.
להגשה: חרדל קטשופ ומיונז
מבשלים 1 חבילת נקניקיות טירת צבי במים מספר דקות עד שהן מוכנות ומוציאים לצלחת עם נייר אפייה, מייבשים את הנקניקיות היטב. לאחר מכן מכינים 2 בלילות: בלילה יבשה ובלילה רטובה. לבלילה היבשה נוסיף לקערה 1 כוס קמח, מעט פלפל שחור גרוס, 1 כפית מלח, 1 כפית תבלין שווארמה, 1 כפית גריל עוף. לבלילה הרטובה נוסיף לקערה אחרת: 1 כוס קמח, ביצה, 1 כפית מלח, 1 כפית פלפל שחור טחון, 1 כפית אבקת שום, 0.5 כפית בהרט, שלושתרבעי כוס מים, נערבב עד שנקבל מרקם סמיך ולא דליל מדיי. אם יצא דליל מדיי מוסיפים קצת קמח ומערבבים עם מטרפה עד לקבלת תערובת חלקה!
מצפים את הנקניקיה בתערובת הרטובה ואח"כ ביבשה, מכסים היטב, לוחצים מעט וחוזרים על הפעולה שוב פעם ליצירת ציפוי כפול. מטגנים בשמן עמוק וחם לפחות 170 מעלות עד להזהבה יפה של ציפוי הנקניקיות, מגישים עם צ'יפס קטשופ מיונז וחרדל בצד ומתענגים, מבטיח לכם ביס בלתי נשכח!
בתאבון!