קרואסון קורנדביף

כשרות: בשרי זמן עבודה: 25 דק׳ מיומנות: קל

מי אמר שרוגעלך חייב להיות מתוק? קורנדביף עסיסי, חרדל בועט ובצל ירוק ארומטי מגולגלים יחד למאפה היסטרי!

המרכיבים:

קורנדביף של טירת צבי
חבילת בצק עלים/פריך מופשרת
חרדל דיז׳ון וחרדל דיז׳ון גרגירים
בצל ירוק
ביצה
שומשום

אופן ההכנה:

חותכים את הבצל הירוק לחתיכות בגודל של כ- 2 ס״מ, ומטגנים במעט שמן במחבת. מניחים בצד לצינון.
מפזרים קמח על משטח עבודה ופורסים את הבצק העלים בצורת מלבן, מורחים עליו מתערובת החרדל, ומהבצל הירוק. מסדרים מעל את חתיכות הקורנדביף וחותכים למשולשים. מגלגלים כל משולש לצורה של קרואסון, מורחים בביצה ומפזרים מעט שומשום. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות, למשך כ- 15-20 דק׳ ועד שהקרואסונים מקבלים גוון זהוב ויפה.

מומלץ לאכול חם (אבל כמובן שאפשר גם לא).

בתאבון!