
פסטרמה פרגיות לבגט עם מוקפץ
2 כפות שמן שומשום
4 שיני שום פרוסות
כפית ג'ינג'ר טרי מגורד (לא חובה)
1 צ'ילי חריף אדום חתוך לפרוסות (לא חובה)
בצל לבן / אדום מקולף וחתוך לרצועות
2 גזרים מקולפים וחתוכים לגפרורים
פלפל גמבה אדומה חתוכה לרצועות (לא חובה)
חבילת תירס גמדי (לא חובה)
1/4 כרוב לבן חתוך לרצועות דקות
חופן נבטים
(אפשר להוסיף גם פטריות/ בצל ירוק / גרעיני תירס / ברוקולי לא מבושל/ כרובית חתוכה לפרחים קטנטנים ועוד)
לרוטב:
4 כפות רוטב סויה
2 כפות סילאן
כפית קורנפלור + 2 כפות מים קרים.
לכריך:
בגט טרי
חסה טרייה חתוכה לרצועות
2 חבילות פסטרמה לבאגט של טירת צבי
מיונז / איולי שאוהבים
בקערה, מערבבים את המרכיבים לרוטב.
מחממים היטב ווק או מחבת רחבה.
מניחים את השמן ומקפיצים קודם את הבצל, שום יחד עם הצילי החריף
מוסיפים את שאר הירקות ומערבבים כל הזמן להקפיץ את הירקות – לא לבשל אותם יותר מידי.
מוסיפים את הרוטב וממשיכים להקפיץ עוד כ-5 דקות.
לקראת ההגשה מוסיפים את הנבטים והבצל ירוק.
מורחים מיונז/איולי בבגט, מניחים חסות וממלאים במוקפץ
מעל הכל מניחים פרוסות פסטרמה בול במידה 😊
ומגישים
בתאבון!