פופקורן נקניקיות

מאת: קובי אדרי רמת קושי: קל זמן הכנה: 5 דק'

חצי כוס גרעיני תירס לפופקורן

חבילת נקניקיות מיני טירת צבי

חצי כוס שמן תירס או קנולה או סויה

חצי כפית מלח

בסיר שמים את השמן שיתחמם מעט

מוסיפים חבילת נקניקיות ומטגנים כ 5-6 דקות שיחליפו צבעם

מנמיכים את הלהבה לאש בינונית

מוסיפים את גרעיני התירס

מערבבים כל הזמן עד שמופיע הפיצוץ הראשון של הפופקורן

מכסים עם מכסה ומנמיכים את האש

מחכים שיפסיקו הפיצוצים אז יודעים שהפופקורן מוכן

מערבבים עם טיפונת מלח ומגישים

 

לא האמנתי כמה זה טעים עד שלא הכנתי, יש תיעוד של אשתי אומרת אימאללה אי אפשר להפסיק לאכול

בתאבון!