
סנקניקים וגוואקמולי זה שילוב מנצח
מאת: אליטה אופק
זמן הכנה: 20 דק
רמת קושי: קל
2 חבילות סנקניקים צ׳ילי ליים
2 אבוקדו
1/2 בצל סגול קטן קצוץ דק
1/2 עגבניה קלופה וקוצה דק
1/2 פלפל צ'ילי אדום קצוץ דק (בלי הגרעינים)
חופן כוסברה קצוצה דק
1 ליים סחוט (או לימון אבל עדיף ליים)
קורט מלח ים אטלנטי
1 כפית שמן זית
מניחים את הסנקניקים על מגש עם נייר אפייה
מכניסים לתנור על חום של 180 מעלות למשך 4-5 דקות מוציאים לצינון (הם הופכים לקריספים יותר כשהם מתקררים)
בקערה מועכים את האבוקדו, מוסיפים את כל שאר מרכיבי הגוואקמולה, מערבבים ומגישים לצד צ׳יפס סנקניקים.
בתאבון!