סנקניקים וגוואקמולי זה שילוב מנצח

מאת: אליטה אופק זמן הכנה: 20 דק רמת קושי: קל

2  חבילות סנקניקים צ׳ילי ליים

2  אבוקדו

1/2 בצל סגול קטן קצוץ דק

1/2 עגבניה קלופה וקוצה דק

1/2 פלפל צ'ילי אדום קצוץ דק (בלי הגרעינים)

חופן כוסברה קצוצה דק

1 ליים סחוט (או לימון אבל עדיף ליים)

קורט מלח ים אטלנטי

1 כפית שמן זית

מניחים את הסנקניקים על מגש עם נייר אפייה

מכניסים לתנור על חום של 180 מעלות למשך 4-5 דקות מוציאים לצינון (הם הופכים לקריספים יותר כשהם מתקררים)

בקערה מועכים את האבוקדו, מוסיפים את כל שאר מרכיבי הגוואקמולה, מערבבים ומגישים לצד צ׳יפס סנקניקים.

בתאבון!