סנדוויץ פסטרמה וכתף בקר מפנק

כזה כריך פסטרמה עוד לא אכלתם! שלוש קומות מפנקות שיגרמו לכולם לרייר.

מרכיבים:

פסטרמה טירת צבי
כתף בקר טירת צבי
למרינדה –
רוטב סרירצ׳ה אדום
דבש
רוטב צ׳ילי חריף
סויה
רוטב למריחה –
מיונז
חומץ (אפשר של מלפפון חמוץ בחומץ)
סרירצ׳ה
מלח ופלפל
לתוספות –
כרישה, עגבניות שרי, פלפלים, עלי רוקט

אופן ההכנה:

מערבבים בקערה את כל חומרי המרינדה, מכניסים פנימה את הפסטרמה וכתף הבקר ומעבירים למקרר לכ- 10 דק.
בינתיים מכינים את הרוטב למריחה – מערבבים את כל החומרים בקערה.
מכינים את התוספות –
מניחים בתבנית את עגבניות השיר, מתבלים במעט שמן זית, מלח ופלפל ומעבירים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות, לכ- 15 דק.
חותכים את הכרישה לטבעות ומטגנים במחבת עם מעט סוכר חום, טריאקי וסויה.
מוציאים את הפסטרמה וכתף הבקר מהמקרר, מטגנים במחבת למספר דק׳ עד שהפסטרמה וכתף הבקר מקבלות גוון זהוב יפה.
בונים את הסנדוויץ –
משחימים פרוסות לחם בטוסטר.
לוקחים פרוסה אחת, מורחים עליה מעט מהרוטב, מניחים בשכבות את כל התוספות שהכנו, על גבי הכל את הפסטרמה מורחים עוד מעט מהרוטב, מניחים עוד פרוסה וחוזרים על הכל פעם נוספת. סוגרים באמצעות נייר אפייה.

בתאבון!