
נשנושי נקניקיות קריספיים
מאת: רון יוחננוב
זמן הכנה: 20 דק'
רמת מיומנות: קל
6 פרוסות לחם
נקניקיות עוף של טירת צבי, חתוכות לפרוסות
3 ביצים
חופן עשבי תיבול שאוהבים קצוצים (פטרוזיליה, כוסברה, שמיר)
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
חממו תנור ל-180 מעלות צלזיוס.
בעזרת סכין חדה, חיתכו חור במרכז כל פרוסת לחם, כך שיישאר רק הקשה.
רפדו תבנית בנייר אפייה והניחו עליה את פרוסות הלחם.
מלאו כל חור בפרוסות נקניקיות.
בקערה, טירפו את הביצים עם עשבי התיבול, המלח והפלפל.
מזגו את תערובת הביצים לתוך החורים בפרוסות הלחם.
אפו בתנור כ-15-20 דקות, או עד שהלחם מזהיב והביצים מתייצבות.
ניתן להשתמש בכל סוג של לחם שאוהבים.
הגישו את נשנושי הנקניקיות חמים ופריכים, לצד סלט ירוק, ירקות טריים או מטבלים אהובים.
בתאבון!