נודלס נקניקיות עם נודלס

מאת: קובי אדרי זמן הכנה: כ-25 דקות רמת מיומנות: קל מאוד

כף שמן זית

חבילת נודלס מבושלת לפי הוראות יצרן

חופן בצל חתוך לרצועות דקות

חופן גזר חתוך לרצועות דקות

חופן זוקיני או קישוא חתוך לרצועות דקות

חופן גמבה חתוכה לרצועות דקות

מעט בצל ירוק

מעט כוסברה

חבילת נקניקיות עוף טירת צבי חתוכות לרצועות דקות (אפשר לשלב גם חריפות)

כף סויה

2 כפות טריאקי

כף צילי מתוק

מחממים ווק או מחבת עד שהמחבת רותחת

מוסיפים את השמן

מוסיפים את הבצל והנקניקיות ומקפיצים כ3 דקות מעבירים לצלחת

מחממים שוב את המחבת, שמים שמן זית ומקפיצים את הירקות כ3 דקות

מחזירים את הנקניקיות

מוסיפים את האטריות

מוסיפים את הסויה והטריאקי והצילי המתוק ומקפיצים

ברגע שהרוטב נספג מוסיפים בצל ירוק וכוסברה ומגישים

בתאבון!