
לבבית תפו״א קריספית עם חזה אווז מטוגן וביצת עין
מאת: אליטה אופק
זמן הכנה: 15 דקות
רמת מיומנות: קל
1 חבילת חזה אווז מעושן של טירת צבי מסדרת דליקטיב
2 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לגפרורים בעזרת קולפן תאילנדי
1 ביצה
2 כפות קמח
קורט מלח
קורט פלפל שחור
3-4 כפות שמן זית
מצרכים נוספים:
1 ביצה
3-4 כפות שמן זית
בקערה נערבב את כל מרכיבי הלביבה
במחבת עם מעט שמן זית נניח את רצועות תפוח האדמה ונהדק ללביבה גדולה דקה .
נטגן מכל צד עד השחמה ונניח בצד .
במחבת עם מעט שמן זית נטגן את חזה האווז משני הצדדים .
נטגן ביצת עין ונעבור להרכבה .
נניח את חזה האווז המטוגן על הלביבה עליה ביצת עין ונגיש.
בתאבון!