לבבית תפו״א קריספית עם חזה אווז מטוגן וביצת עין

מאת: אליטה אופק זמן הכנה: 15 דקות רמת מיומנות: קל

1 חבילת חזה אווז מעושן של טירת צבי מסדרת דליקטיב

2 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לגפרורים בעזרת קולפן תאילנדי

1 ביצה

2 כפות קמח

קורט מלח

קורט פלפל שחור

3-4 כפות שמן זית

מצרכים נוספים:

1 ביצה

3-4 כפות שמן זית

בקערה נערבב את כל מרכיבי הלביבה

במחבת עם מעט שמן זית נניח את רצועות תפוח האדמה ונהדק ללביבה גדולה דקה .

נטגן מכל צד עד השחמה ונניח בצד .

במחבת עם מעט שמן זית נטגן את חזה האווז משני הצדדים .

נטגן ביצת עין ונעבור להרכבה .

נניח את חזה האווז המטוגן על הלביבה עליה ביצת עין ונגיש.

בתאבון!