
כריך צ׳וריפאן
כשרות: בשרי
זמן עבודה: 20 דק׳
מיומנות: קל
המרכיבים:
נקניקיות עוף חריפות טירת צבי
לרוטב הצ'ימיצ'ורי –
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
פלפל אדום חריף
בצל סגול קטן
שמן זין
חומץ
לימון
אופן ההכנה:
מטגנים את הנקניקיות במעט שמן על מחבת חמה ומניחים בצד כשמוכן
בינתיים מכינים את רוטב הצ׳ימיצ׳ורי –
קוצצים את כל הירקות (כוסברה, פטרוזיליה, פלפל אדום חריף ובצל סגול) דק דק ומעבירים לקערה. מוסיפים 5-6 כפות של שמן זית, 2 כפות חומץ ומיץ מחצי לימון, מלח ופלפל. מערבבים היטב.
מרכיבים את המנה –
חורכים מעט את הלחמניה על המחבת החמה בה טיגנו את הנקניקיות, מניחים בלחמניה את הנקניקיות, מוזגים את רוטב הצ׳ימיצ׳ורי מעל הנקניקיות.