
בוריטו צלעות אסאדו צלויות
מאת: אליטה אופק
סוג מתכון: צהריים, ערב
זמן הכנה: 10 דק'
רמת מיומנות: קל
טורטייה גדולה
1 חבילת צלעות אסאדו צלויות של טירת צבי
3 בצל ירוק קצוץ
1/2 פלפל ירוק חריף פרוס
חביתה מ-2 ביצים
שאריות אורז לבן, או פירה או תפוח אדמה מעוך.
1/2 אבוקדו פרוס
רוטב חריף (לבחירה)
במחבת נקפיץ בצל ירוק ופלפל חריף לחצי דקה.
נוסיף רצועות אסאדו צלויות ונקפיץ עוד שתיים שלוש דקות .נוציא ונניח בצד.
באותה מחבת עם מעט שמן נכין חביתה מ2 ביצים.
במחבת גדולה נחמם מעט טורטיה קנויה משני הצדדים.
נניח את הטורטיה על משטח עבודה , נוסיף את כל המרכיבים.
נקפל את צדדי הטורטיה ונתחיל לגלגל לבוריטו שמנמנן.
נגלגל שוב יחד עם נייר כסף, נחתוך ונגיש.
בתאבון!