באגט בסגנון ירושלמי אסלי

מאת: קובי אדרי סוג מתכון: בשרי זמן הכנה: 15 דק' רמת מיומנות: קל

1 באגט ארוך

⁠חבילה של נקניק פסטרמה פרגית לבאגט

⁠ממרח חומוס

⁠ממרח עמבה

⁠פלפל חריף אחד שרוף

⁠2 כפות תבלין מעורב ירושלמי

⁠3 כפות שמן זית

⁠חסה לאליק

⁠עגבנייה אחת פרוסה

⁠3 חמוצים חתוכים לעיגולים

⁠צרור בצל ירוק חתוך

⁠צרור עלי פטרוזיליה

⁠2 בצלים פרוסים

בתבנית עם נייר אפייה פורסים את הפסטרמה

בקערה קטנה מערבבים את התבלין מעורב ושמן זית

מורחים את הפסטרמה משני הצדדים במרינדה ומכניסים לתנור ל12 דקות 180 מעלות

מטגנים את הבצלים עם שמן זית וכף תבלין מעורב עד שמטוגן היטב

מרכיבים את הבאגט

מורחים חומוס ועמבה

מוסיפים את הפסטרמה הצלוייה

מוסיפים את הירקות ואת הפלפל החריף הקלוי

⁠מוסיפים את הבצל הירוק והפטרוזיליה מגישים

בתאבון!