
תבשיל כרוב, גזר ונקניקיות
סוג מתכון: בשרי
זמן הכנה: עד 20 דק׳
רמת מיומנות: קל
גרסה משודרגת וטעימה לנקניקיה עם כרוב בלחמניה
גרסה משודרגת וטעימה לנקניקיה עם כרוב בלחמניה
מרכיבים ל2-3:
2 כפות שמן
שני שיני שום פרוסות
חצי בצל קצוץ
1 כרוב קטן פרוס לפרוסות דקות
גזר אחד גדול מגורר
4-5 נקניקיות "טירת צבי", חתוכות לטבעות
מלח ופלפל
אפשר להוסיף פלפל צ׳ילי חריף למי שאוהב
אופן ההכנה:
מחממים כף שמן אחת במחבת ומטגנים את טבעות הנקניקיות עד השחמה. בסיום, מעבירים אותן לצלחת.
באותה מחבת מחממים עוד כף שמן ומטגנים את חצי בצל הקצוץ עד הזהבה, מוסיפים את השום וממשיכים לטגן קלות.
מוסיפים למחבת את הכרוב הפרוס ומאדים עד ריכוך. מעט לפני שהכרוב מוכן מוסיפים את הגזר המגורר. ממשיכים לאדות עוד כמה דקות.
מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים את הכל ביחד עוד מספר דקות, מתבשלים ומגישים חם.