קריספי טוסט דקניק

מאת: יוכי אפוליאון זמן הכנה: 10 דק' רמת מיומנות: קל

חבילת דקניקים סלסולי פסטרמה בדבש של טירת צבי

פרוסות לחם עננים לפי הכמות

פרוסות עגבנייה

צ׳ילי מתוק

רוטב פסטו

מיונז

3 ביצים

קמח

פירורי לחם זהב

חותכים את הקשה מלחם העננים כדי שיישאר רק הרך, מורחים כפית פסטו, כפית צ׳ילי מתוק וכפית מיונז

להוסיף 2 פרוסות עגבנייה עם מעט מלח

וסלסולי פסטרמה בדבש

סוגרים את הפרוסות שקומחו, שמים בביצה ומעל פירורי לחם – לאחר מכן לטגן בשמן עמוק עד להזהבה משני הצדדים

וזהו זה מוכן

בצד אם תרצו להכין רוטב של כפית צ׳ילי וכפית מיונז יוצא פשוט מושלם!

וזה הביס הכי קריספי קראנצי שתאכלו

והיי, זהירות זה ממכר

בתאבון!