פיצה סרוולד

מאת: אליטה אופק זמן הכנה: חצי שעה רמת קושי: קל

בצק פילאס תורכי מופשר

חבילת נקניק סרוולד בסגנון צרפתי של טירת צבי

רוטב פיצה/ קטשופ

ביצה

תרסיס שמן

נחתוך את בצק הפילאס לרצועות ארוכות

נמרח בחלק התחתון של הצק רוטב פיצה/ קטשופ

נניח פרוסות סרוולד לאורך החלק העליון של רצועת הבצק, חופפות מעט, חצי בחוץ- כמו עלי כותרת

נגלגל את הבצק כמו שושנה

נניח בתבנית מאפינס ששמנו מעט

נבריש את הצק בביצה טרופה

נכניס לתנור שחומם מראש על חום של 180 מעלות למשך 40 דקות או עד שמשחים

בתאבון!