נקניקיות פרגיות ותפוחי אדמה ברוטב עגבניות

מאת: שחר חן זמן הכנה: כשעה רמת קושי: קל

2 חבילות נקניקיות פרגיות טירת צבי

4 תפוחי אדמה בינוניים

1 בצל לבן

2 כפות שמן זית

1 כפית סוכר

1 כפית מלח או לפי טעם

2 כוסות מים

1 כף פפריקה מרוקאית מתוקה

1 כף אבקת מרק

1 כף רסק עגבניות מרוכז

0.5 כפית כורכום

1 כפית שום גבישי

  1. חממו שמן זית וצרבו בצל עד להזהבה, תוסיפו את תפוחי האדמה חתוכים לקוביות בגודל קטן-בינוני ותנו להם צריבה, תוסיפו את נקניקיות הפרגיות של טירת צבי תחתכו לטבעות ותנו להם גם צריבה עם הכל תוסיפו מלח וסוכר מעט.
  2. תוסיפו תבלינים פפריקה אבקת מרק רסק עגבניות מרוכז מעט כורכום ושום גבישי תנו ערבוב להכל תוסיפו 2 כוסות מים, תערבבו וסגרו מכסה.
  3. בשלו הכל כ-45 דק' או עד שתפוחי האדמה רכים ותגישו, מבטיח מנה מדהימה!
בתאבון!