נקניקיות פרגיות ותפוחי אדמה ברוטב עגבניות
מאת: שחר חן
זמן הכנה: כשעה
רמת קושי: קל
2 חבילות נקניקיות פרגיות טירת צבי
4 תפוחי אדמה בינוניים
1 בצל לבן
2 כפות שמן זית
1 כפית סוכר
1 כפית מלח או לפי טעם
2 כוסות מים
1 כף פפריקה מרוקאית מתוקה
1 כף אבקת מרק
1 כף רסק עגבניות מרוכז
0.5 כפית כורכום
1 כפית שום גבישי
- חממו שמן זית וצרבו בצל עד להזהבה, תוסיפו את תפוחי האדמה חתוכים לקוביות בגודל קטן-בינוני ותנו להם צריבה, תוסיפו את נקניקיות הפרגיות של טירת צבי תחתכו לטבעות ותנו להם גם צריבה עם הכל תוסיפו מלח וסוכר מעט.
- תוסיפו תבלינים פפריקה אבקת מרק רסק עגבניות מרוכז מעט כורכום ושום גבישי תנו ערבוב להכל תוסיפו 2 כוסות מים, תערבבו וסגרו מכסה.
- בשלו הכל כ-45 דק' או עד שתפוחי האדמה רכים ותגישו, מבטיח מנה מדהימה!