
מיני פריטטה סנקניקים עם אקסטרה חלבון
מצרכים ל-8 מיני פריטטות:
1 חבילת סנקניקים צ'ילי ליים
1 בצל לבן
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית מלח
8 ביצים L
1 בטטה בינונית
2 כפות קמח תופח
2 גבעולי בצל ירוק
1 צרור פטרוזיליה
חותכים בצל לבן לקוביות ומקרמלים במחבת עם פלפל שחור גרוס, במקביל מקלפים וחותכים לקוביות בטטה בינונית ואופים בתנור על 200 מעלות חום עליון תחתון עד להזהבה (20-30-40 דקות) ומוציאים שיתקרר.
טורפים בקערה 8 ביצים עם מעט פלפל שחור, מוסיפים את הבצל המטוג, קוביות הבטטה האפויות, 1 כפית מלח, 2 כפות קמח תופח (אפשר גם קמח ללא גלוטן), 2 גבעולי בצל ירוק וצרור פטרוזיליה קצוצים.
מוציאים את הסנקניקים צ'ילי ליים מהשקית וקוצצים, מוסיפים לתערובת הביצים ומערבבים הכל טוב טוב.
מרססים תרסיס שמן במחבת פנקייקים, מוסיפים מהבלילה לכל אחד משקעי הפנקייקים במחבת עד לשלושתרבע הגובה (זה מתנפח), מטגנים מספר דקות והופכים לצד השני שוב למספר דקות, בסיום מוציאים לצלחת ומגישים עם טחינה בצד, ביס חלומי מפוצץ חלבון וסוגר פינה!
ערך קלורי לכל מיני פריטטה:
כ-190 קלוריות
כ-11.8 גרם חלבון
כ-8.75 גרם שומן
כ-11.25 גרם פחמימה
בתאבון!