
מאפה נקניקים ופלפלים מבצק פטנט
מאת: עומר מילר
זמן הכנה: 30 דק' הכנה, 30 דק' אפייה
רמת מיומנות: קל
לבצק:
2 וחצי כוסות קמח
1 כוס מים
2 כפות מיונז
1 כפית מלח
לערבב לקבלת בצק
למריחה:
2 כפות ממרח פלפלים קלויים קנוי
1 כף פסטו טרי או קנוי
2 פרוסות רוסטביף, פסטרמה כתף, שווארמה קצבים, פסטרמה עוף בדבש
2 כפות זיתים ירוקים פרוסים
1 בצל סגול פרוס לטבעות
לציפוי:
1 ביצה
מכינים את הבצק.
משטחים על השיש.
מורחים את הממרחים ומסדרים נקניקים ותוספות (ניתן להחליף חופשי)
סוגרים את הבצק לחצי כך שמתקבל ״בורקס ענק״
מורחים בביצה ואופים חצי שעה ב180 מעלות
בתאבון!