
לחמנייה עם נקניקיה מוגזמת
נקניקייה "מוגזמת" של טירת צבי
קילו קמח לפיצה ״00״
15 גרם שמרים
30 גרם מלח
650 מ״ל מים קרים
אופן ההכנה לבצק:
בקערת מיקסר שמים את הקמח השמרים והמלח
מתחילים לערבל בדרגה 3 ובהדרגה מוסיפים את המים
לשים בערך כ10 דקות
מורידים אל השיש את הבצק עושים קיפול אחד ויוצרים כדור מכסים ל10 דקות
לאחר 10 דקות יוצרים עוד קיפול ומכסים הפעם מתפיחים שעה
מחלקים את הבצק 15 כדורים ומגלגלים (מנסים לשמור על הכדור כמה שיותר חלק)
מקמחים 2 קופסאות יעודיות להתפחת בצק ושמים כעם מרווחים קלים
מוציאים כדור ושמים על הקמח(אני משתמש בקמח סמולינה אפשר להשתמש ב00 גם)
מרדדים עם האצבעות רק את החלק שבו תשב הנקניקייה ושומרים על השוליים גבוהים , מעט מותחים את הבצק.
שמים את הנקניקייה במרכז
מחממים את הטאבון ומכניסים ל2:30 דקות לי יש טאבון של נינג׳ה
למי שאין טאבון שיחמם אבן שמוט בתנור או תבנית הפוכה בקרקעית חום הכי גבוה ולאפות כ 8 דקות
כשמוכן מוסיפים תוספות שאוהבים אני שמתי חסה עגבנייה חרדל קטשופ כרוב כבוש ובצל מטוגן
בתאבון!