
טוסט דקניקים
מאת: שחר חן
זמן הכנה: 5 דק'
רמת מיומנות: קל
ג'בטה
1 חבילת דקניקים הודו אפוי או מכל סוג אחר
כף שמן זית
כף קטשופ
כף מיונז
כף חרדל
2 כפות כרוב כבוש
מחממים כף שמן זית במחבת רחבה וצורבים את הדקניקים עד להשחמה
בינתיים חותכים ג'בטה ל-2 מורחים בקטשופ מיונז חרדל מוסיפים כרוב כבוש
שמים את הדקניקים הצרובים, סוגרים ומכניסים לטוסטר פסים עם נייר אפייה למספר דקות עד שהג'בטה נצרבת ויש פסי חריכה יפים
בתאבון!