טוסט דקניקים

מאת: שחר חן זמן הכנה: 5 דק' רמת מיומנות: קל

ג'בטה

1 חבילת דקניקים הודו אפוי או מכל סוג אחר

כף שמן זית

כף קטשופ

כף מיונז

כף חרדל

2 כפות כרוב כבוש

מחממים כף שמן זית במחבת רחבה וצורבים את הדקניקים עד להשחמה

בינתיים חותכים ג'בטה ל-2 מורחים בקטשופ מיונז חרדל מוסיפים כרוב כבוש

שמים את הדקניקים הצרובים, סוגרים ומכניסים לטוסטר פסים עם נייר אפייה למספר דקות עד שהג'בטה נצרבת ויש פסי חריכה יפים

בתאבון!