דקניקטורטי
מאת: אליטה אופק
זמן הכנה: 10 דק'
רמת קושי: קל
2 ביצים
1 טורטיה
דקניקים פסטרמה בדבש
דקניקים סלמי בסגנון איטלקי
מיונז
צ׳ילי מתוק
פסטו
קטשופ
מלח
שמן זית
נמרח על טורטייה מיונז, צ׳ילי מתוק, פסטו וקטשופ ונניח בצד.
במחבת עם מעט שמן זית נכין חביתה דקה וגדולה ולא נהפוך אותה, נניח את הטורטייה כאשר הצד עם הרטבים על הצד של החביתה שלא מוכנה.
נהדק ונהפוך.
נניח על החביתה בצד אחד של הטורטייה את 2 סוגי הדקניקים.
נסגור את הטורטייה לחצי, נצרוב משני הצדדים עד השחמה יפה וקריספיות ונגיש.