תבשיל ירקות צלויים ונקניקיות

סוג מתכון: בשרי זמן הכנה: עד 10 דק׳ רמת מיומנות: קל

חמש דקות עבודה ויש לכם ארוחת צהריים נהדרת

המרכיבים ל2-3:

2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות
זוקיני 1 גדול חתוך לקוביות
2 פלפלים (אפשר אדומים וירוקים) חתוכים
2 גזרים בינוניים חתוכים לטבעות
4-5 נקניקיות עוף טירת צבי (או יותר לפי העדפתכם) חתוכות לטבעות
2 כפות שמן זית
כפית אורגנו או טימין
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל200 מעלות
מרפדים תבנית המתאימה לתנור בנייר כסף או אפייה ומעבירים לתוכה את הנקניקיות והירקות החתוכים.מתבלים עם שמן זית ותבלינים. מערבבים היטב.
אופים 15 דקות.
אחרי 15 דקות מערבבים בזהירות את הירקות והנקניקיות ואופים עוד 10-15 דקות עד שהירקות מוכנים ונהיו קריספיים והנקניקיות הושחמו. טיפ :שימו עין במהלך האפייה שהירקות לא נשרפים ואם צריך הניחו מעל נייר כסף.

 

בתאבון!