
קאצ'ו א פפה סטייל כשרה עם סרוולד
מאת: שחר חן
זמן הכנה: 5 דק'
רמת קושי: קל
1/2 חבילה של נקניק בסגנון צרפתי סרוולד טירת צבי
250 גרם פסטה ספגטי (חצי חבילה)
1 פחית קרם קוקוס
1 כף פלפל שחור גרוס
1/2 כפית מלח או לפי טעם
1 כף שמן זית
- לוקחים חצי חבילה של נקניק סרוולד בסגנון צרפתי של טירת צבי וקוצצים לקוביות, מטגנים במחבת עד לקריספיות קלה ונעימה, שמים בצד (להגשה).
- מחממים בסיר הרבה מים ומלח, כשחמים מוסיפים את הפסטה, מוסיפים מעט שמן זית למים, סוגרים ונותנים ערבוב לבישול של 6 דקות שהפסטה תישאר מעט קשה (אל דנטה) ולא מבושלת מדיי! בסיום מוציאים למסננת ושומרים כוס ממי בישול הפסטה.
- לסיר סוטאז' רחב מוסיפים 1 כף פלפל שחור גרוס, 1 פחית קרם קוקוס, מלח, מערבבים ומחממים את הקרם קוקוס עד שמעט מסמיך, מוסיפים את הפסטה ומערבבים עד שהפסטה מתבשלת לגמרי ושותה את קרם הקוקוס, הקרם קוקוס אמור לעטוף את הפסטה בצורה יפה, אם רוצים אפשר להוסיף מעט אבקת שום ומלח נוסף לפי טעם. מערבבים מספר דקות עד שממש מתקבל רוטב קרמי עשיר.
- בסיום מוציאים לקערה מסובבים יפה מוסיפים עוד קצת פלפל שחור גרוס, את הנקניק סרוולד בסגנון צרפתי שטיגנו מקודם ומגישים, מובטח לכם ביס חלומי קרמי בפה עם עוד מרקם מעט קריספי וטעים של הנקניק הנפלא הזה, מנה של מסעדה