
שניצל נקניקייה בלחמנייה
מאת: שחר חן
רמת מיומנות: קל
זמן הכנה: 15 דק'
1 חבילת נקניקיות טירת צבי
2 ביצים
1 כפית חרדל
1 כפית מיונז
1 כפית קטשופ
1 כפית מלח
1 כוס קמח
1.5 כוסות פירורי לחם
1 כפית פפריקה אדומה,
1 בקבוק שמן לטיגון עמוק.
לחמנייה
מטבוחה,
כרוב סגול
כרוב לבן
חציל מטוגן
- שוברים לכלי רחב 2 ביצים מוסיפים כפית חרדל קטשופ מיונז ומלח וטורפים את הביצים טוב טוב.
- לכלי רחב אחר מוסיפים כוס קמח, ולכלי רחב אחר נוסף מוסיפים את פירורי הלחם עם כפית פפריקה אדומה מתוקה ומעט מלח ומערבבים.
- בינתיים מחממים את השמן לטיגון עמוק שיגיע ל-170 מעלות, פותחים חבילת נקניקיות של טירת צבי, בעזרת נייר סופג מייבשים אותן מקמחים כל נקניקייה, טובלים בביצה טרופה, מצפים בתערובת פירורי הלחם ומדביקים אותם טוב טוב לנקניקייה!
- מעבירים לשמן החם לטיגון עד שהנקניקייה משחימה יפה ומוציאים לרשת צינון.
- בונים לחמנייה עם מריחה של מטבוחה, מוסיפים כרוב סגול, כרוב לבן, חציל מטוגן, ומגישים עם צ'יפס בצד, אפשר לזלף טחינה או לאכול עם קטשופ מיונז, מה שבטוח הוא שהביס הזה הולך להיות אחד המטורפים שתאכלו בזמן הקרוב, מבטיח לכם!
להגשה: הרבה צ'יפס בצד, טחינה או קטשופ ומיונז.
בתאבון!