כריך מקושקשת דקניקים

מאת: רון יוחננוב זמן הכנה: 10 דק רמת מיומנות: קל

1 לחמנייה עגולה

2 כפות מיונז

2 ביצים

מלח ופלפל לפי הטעם

חצי חבילת דקניקים של טירת צבי

1 עלה חסה

2 פרוסות עגבנייה

2 פרוסות מלפפון חמוץ

חוצים את הלחמנייה ומורחים כל צד במיונז.

טורפים את הביצים עם המלח ופלפל.

מחממים מחבת על אש בינונית ומוסיפים את פרוסות הדקניקים ומטגנים מעט, מוסיפים את הביצים הטרופות.

מערבבים בעדינות עד שהביצים מתגבשות אך עדיין רכות.

מסירים מהאש ומניחים את המקושקשת על צד אחד של הלחמנייה.

מוסיפים את, החסה, העגבנייה והמלפפון החמוץ.

סוגרים את הלחמנייה ונהנים!

בתאבון!