טורטולה רוסטביף ובצל מקורמל

מאת: אליטה אופק זמן הכנה: 25 דק רמת מיומנות: קל

4 בצלים לבנים פרוסים

3 כפיות פפריקה מתוקה

1 סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות

3 כפות שמן זית

2 שקיות ציר בקר מרוכז (לא חובה)

1.5 כפיות מלח

קורט פלפל שחור

1 ראש שום

1 חבילת רוסטביף של טירת צבי מסדרת דליקטיב פרוס לרצועות

1 חבילת פסטה

נפרוס רוסטביף לפרוסות, נטגן במחבת עם מעט שמן זית לדקה שתיים, ונניח בצד.

בתבנית עם נייר אפייה נערבב טוב בצלים פרוסים, פטריות שמפיניון, פפריקה, שמן זית, מלח ופלפל.

נניח באמצע ראש שום חתוך (ככה שיהיה אפשר להוציא את השום בקלות אחרי האפייה).

נעטוף את התבנית בנייר כסף ונכניס לתנור על 180 מעלות למשך שעה וחצי.

נבשל פסטה במים רותחים עם מלח.

נוציא את הבצל המקורמל מהתנור, נמעך את ראש השום ככה ששיני השום האפויות יוצאות, נוסיף את פרוסות הרוסטביף המטוגנות ונערבב הכל יחד טוב טוב.

נוסיף את הפסטה המבושלת והחמה נערבב הכל ונגיש.

בתאבון!