
נשנושי קרקרים נקניקיות
מאת: רון יוחננוב
זמן הכנה: 15 דק'
רמת מיומנות: קל
חבילת נקניקיות בקר של טירת צבי
חבילת בצק עלים מצונן
לציפוי:
כוס פיצוחים + דגנים (שומשום, קצח, גרעיני חמנייה, פשטן)
קורט מלח
פותחים את הבצק עלים על משטח עבודה ומחלקים אותו לקוביות.
מניחים את הנקניקיות ומגלגלים בבצק.
מצפים את הבצק בלחות בעזרת נייר מטבח רטוב ולאחר מכן מצפים בתערובת הדגנים
מעבירים את המאפים להקפאה שעה.
לאחר מכן חותכים לפרוסות דקות ומניחים על תבנית אפייה
אופים בתנור שחומם מראש על 200 מעלות כ- 15 דקות או עד הזהבה ומגישים חם
בתאבון!