כריך סלופי ג'ו נקניקיות של קובי אדרי

מאת: קובי אדרי סוג מתכון: צהריים, ערב זמן ההכנה: 15 דק' רמת מיומנות: קל

1 חבילת נקניקיות מבשר עגל ובשר הודו 500 גרם טירת צבי

2 כפות שמן זית

חצי כפית מלח

חצי כפית פלפל גרוס

2 כפות ברביקיו

כף צילי מתוק

כף סריראצ׳ה

חצי בצל לבן קצוץ דק

לרוטב שום:

2 כפות מיונז

כפית חרדל גרגירים דיז׳ון

חצי כפית מלח

רבע כפית פלפל

חצי כפית סוכר

כפית חומץ

שן שום כתושה

להגשה:

3 לחמניות

חסה, בצל סגול, בצל ירוק, צילי חריף טרי

קוצצים את הנקניקיות דק דק לקוביות קטנטנות

קוצצים את הבצל דק דק

מחממים מחבת ומוסיפים את שמן הזית

מטגנים את הבצל כ-3 דקות עד שמזהיב

מוסיפים את הנקניקיות ומתבלים במלח ופלפל

מטגנים כ-5 דקות עד שהנקניקיות משחימות מעט

מוסיפים את הרטבים ומערבבים היטב כ2 דקות

מערבבים בקערה את כל מרכיבי המיונז שום

מחממים לחמנייה, שמית כמות נדיבה של רוטב

שמים חסה, שמים את הסלופי ג׳ו נקניקיות

מוסיפים בצל סגול בצל ירוק וצ׳ילי חריף

בתאבון!