שיפודי צ'יפס ונקניקיות

זמן הכנה: 60 דק׳ רמ מיומנות: בינוני

הופכים את ארוחת הצהריים לפעילות עם הילדים בבית. מכינים צ'יפס בצורות, משחילים על שיפודים יחד עם הנקניקיות האהובות וזוללים בהנאה

המרכיבים ל6 מנות:

1 חבילת תפוחי אדמה גדולים
1 חבילת נקניקיות טירת צבי (1.5 קילו)
1/4-1/2 כוס שמן

אופן ההכנה:

בעזרת קולפן מקלפים את תפוחי האדמה.
פורסים את תפוחי האדמה לאורך לפרוסת בעובי של כ- 1/2 סנטימטר.
בעזרת קורצני עוגיות יוצרים צורות שאוהבים מתפוחי האדמה.
חוצים את הנקניקיות לשניים.
ממלאים מחבת רחבה בשמן כך שיגיע לגובה של כ – 1/2 סנטימטר.
מחממים את השמן עד שמתחילות להופיע בועות קטנות.
בזהירות מטגנים את הצ'יפס ומעבירים לצלחת עם נייר סופג.
חוזרים על הפעולה עד שכל הצ'יפס מטוגן וממשיכים עם הנקניקיות.
מקררים מעט את הצ'יפס והנקניקיות, בזהירות משפדים אותם על שיפודים ומגישים.

בתאבון!