מגש בשרים

כך תכינו מגש בשרים מושלם לאירוח

מרכיבים:

רוסטביף
פסטרמה של פעם
פרושוטו
סוורלד
קורנדביף
סלסולי סלמי בסגנון איטלקי
מיני קבנוס
קבנוס חריף מעושן
ענבים
תאנים
אפרסמון
זיתים שחורים
בייגל פרצל
קרקרים / מיני גרסיני

אופן ההכנה:

על פה של כוס עולה נסדר את פרוסות הסוורלד בצורה של עלי פרח ואז נהפוך את הפרח ונניח במרכז המגש (אנחנו בחרנו במגש עגול, כמובן שאפשר מגש בכל צורה). נגלגל את פרוסות הפסטרמה של פעם ונניח כשהצד המתובל כלפי חוץ/מעלה. נקפל לשמיניות פרוסות סלסולי סלמי בסגנון איטלקי ונניח אחד על גבי השני בצורת חצי עיגול. נסדר את הקורנביף והפרשוטו בצורת מניפה ובין לבין נניח את הקבנוס ומיני הקבנוס. בין מגוון הנקניקים נפזר מהפירות ויתר התוספות (ענבים, חצאי תאנים, קוביות אפרסמון, זיתים שחורים, מיני גרסיני, פרעצל וכל תוספת אחרת כעולה על רוחכם).

בתאבון!