כריך פרעצל עם כתף בקר, פטריות, תרד וביצה עלומה


כריך פרעצל עם כתף בקר, פטריות, תרד וביצה עלומה – בדיוק כמו בבית הקפה שאתם אוהבים. איך מכינים? סידרנו לכם מתכון קליל

מרכיבים:

1 לחמניית פרעצל
3 פרוסות כתף בקר
1 ביצה עלומה
1 כוס פטריות שמפיניון פרוסות
2 כוסות תרד טורקי \ ניוזילנדי פרוס
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
4 פרוסות כתף בקר
3 כפות חרדל חלק
2 כפות מיונז
4 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

מחממים 2 כפות שמן זית במחבת.
מורחים את פרוסות הבקר בחרדל וצולים כדקה על כל צד.
מניחים 2 כפות שמן זית, צולים את הפטריות כ- 3 דקות תוך כדי ערבוב ומוציאים את פרוסות הפטריות.
באותה המחבת מניחים תרד ומאדים על מחבת כ- 2 דקות.
מורחים על פרצל חצוי מיונז.
מניחים תרד על חצי פרצל, מניחים מעל פרוסות בקר ומעל פטריות וביצה עלומה.
סוגרים את הבייגל.

 

בתאבון!