משה בתיבה של עומר מילר
מאת: שף עומר מילר
מרגישים נוסטלגיים? משה בתיבה גרסה עדכנית. מה יש בתיבה? אולי את ארוחת הצהריים הכי טובה א-ב-ר?!
מרגישים נוסטלגיים? משה בתיבה גרסה עדכנית. מה יש בתיבה? אולי את ארוחת הצהריים הכי טובה א-ב-ר?!
מרכיבים:
1 חבילת נקניקיות של טירת צבי
3 תפוחי אדמה קלופים ופרוסים
1 בצל שמנמן קלוף ופרוס
שמן זית
מלח ופלפל
לציפוי:
ביצה
בצק עלים
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל190 מעלות.
נתחיל בזה שנכין פירה. מבשלים את התפו"א בהרבה מים עם מלח עד ריכוך.
בזמן הזה צורבים בצלים בשמן זית. עד הזהבה.
מועכים את תפוחי האדמה ומוסיפים להם את הבצלים ומתבלים.
מקררים חצי שעה.
פורסים בצק פילו למלבנים.
מסדרים שורת פירה ובצלים בקצה שקרוב אליכם, ועליו מניחים את הנקניקייה.
מגלגלים הכל בתוך הבצק ומועכים את הקצוות.
מורחים בעזרת מברשת ביצה ואופים 30 דק.