
טאקו קורנדביף
סוג מתכון: בשרי
זמן הכנה: עד 20 דק׳
רמת מיומנות: קל
רבע שעה במטבח ויש לכם חגיגה מקסיקנית לארוחת הצהריים! קבלו מתכון מהיר, קל וטעים לטאקו עם קורנדביף שלוקח את הטאקו הקלאסי למקומות חדשים
רבע שעה במטבח ויש לכם חגיגה מקסיקנית לארוחת הצהריים! קבלו מתכון מהיר, קל וטעים לטאקו עם קורנדביף שלוקח את הטאקו הקלאסי למקומות חדשים
מרכיבים:
1 חבילת קורנדביף
2 כפות שמן זית
1 בצל סגול חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס כרוב לבן פרוס דק
1/2 כוס רוטב מיונז עם שום בבקבוק לחיץ
1 אבוקדו פרוס דק
6 עגבניות שרי פרוסות לחצאים
2 כפות ממרח עגבניות מיובשות
אופן ההכנה:
1. במחבת מניחים שמן זית ובצלים, מטגנים תוך כדי ערבוב כ- 5 דקות.
2. פורסים את הקורנדביף לרצועות בעובי של 1 ס"מ ומוסיפים למחבת.
3. מערבבים ומטגנים 3 דקות נוספות.
4. מניחים על רשת תנור 3 טורטיות בצורה הפוכה ואופים כ- 7 דקות על 180 מעלות.
5. ממלאים כל טאקוס בממרח עגבניות, קורנדביף, ירקות ומזלפים רוטב מיונז-שום מעל.